Korvien rei’itys

Teemme korvien rei’ityksen BLOMDHAL medical ear pearcing  rei`itysmenetelmällä.
Blomdahl Medical ihoystävälliset korut on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Korut valmistetaan valikoidusta, puhtaasta, lääketieteellisestä muovista ja titaanista. Korut on suunniteltu siten, että ne nopeuttavat paranemisprosessia.
Blomdahlin korut soveltuvat kaikille, myös allergikoille, lapsille ja kontaktiallergioista kärsiville.
Blomdahlin lääketieteellinen korvien rei’itys tehdään steriilillä kertakäyttötuotteilla ja sairaanhoidosta tutulla modernilla ja aseptisella tekniikalla.

Blomdahlin korut sopivatkin esimerkiksi heille, joilla on nikkeliallergia tai kärsivät kontaktiallergioista. Ne eivät sisällä myöskään myrkyllisiä, karsinogeenisia tai muilla tavoin haitallisia aineita, kuten kadmiumia, lyijyä ja bisfenol A:ta.

 

Teemme rei’ityksiä lapsille, jotka itse ovat halukkaita ottamaan korut ja siihen on vanhemman lupa. Mikäli rei’itys tehdään lapselle, olettehan jo kotona valmistautuneet ajatukseen valmiiksi, koska aika on varattu vain korujen laitolle. 

ILMAINEN REI´ITYS OSTAESSASI KORVAKORUT

 

Korujen hinnat 15-20 € kpl

 

HUOM!

Korvien rei’itys tauolla Elsien hoitovapaan ajan!

JÄLKIHOITO-OHJEET REI’ITYKSEN JÄLKEEN

1. Älä koskettele korviasi likaisilla käsillä.
2. Puhdista vastarei’itetyt korvat huolellisesti molemmilta puolilta kahdesti päivässä. Älä poista koruja puhdistamisen ajaksi. Huom! Älä puhdista alkoholilla.
3. Huolehdi, että rei’itysalue pysyy jatkuvasti puhtaana, kuivana ja ilmavana.
4. Suojaa korvat, kun laitat hiuslakkaa, hajuvettä, meikkiä, hiusväriä tms.
5. Ole erityisen varovainen, kun puet tai riisut vaatteita pään yli, jotta korut eivät jää vaatteisiin kiinni.
6. Vältä uimista altaassa, järvessä tai meressä mahdollisimman pitkään rei’ityksen jälkeen. Vältä myös pään pitämistä veden alla. Kun tulet pois vedestä, puhdista korvalehdet.
7. Noin 6 -8 viikon jälkeen voit vaihtaa rei’ityskorut tavallisiin koruihin. Ruston parantuminen vie noin 12 viikkoa. Näin poistat rei’ityskorut: pese kätesi ja korvalehdet huolellisesti. Ota toisella kädellä kiinni korun etuosasta. Ota toisella kädellä kiinni korun takaosasta ja vääntele sitä edestakaisin, kunnes takaosa löystyy ja irtoaa. Irrota koru varovasti ja laita tilalle uudet, puhtaat korut.
8. Vie noin vuoden, kunnes rei’ät ovat täysin parantuneet. Pidäthän korvakoruja koko ajan, muuten reiät saattavat umpeutua kokonaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.