Miesten hoidot

Miehet

 Miesten iho on naisten ihoa n. 25 prosenttia paksumpi. Miesten iho sisältää enemmän kollageenia,minkä ansiosta iho pysyy pidempään nuorekkaana. Auringonvalo kuitenkin aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja tekee ”tuhojaan” ihossa. Miesten ihossa talineritys on naisten ihoa voimakkaampaa. Miesten hoidoissa ei tuoksu ruusuiset parfyymit vaan käytämme raikkaita tuoksuja tai tuoksuttomia tuotteita!

 

Kosmetologi osaa huomioida miehen ihon erityistarpeet ihonhoidossa. Epäpuhtaalle iholle ihonpuhdistus on hyvä tehdä muutaman kerran vuodessa. Timanttihionta sekä kuorii että puhdistaa ihoa ja ihosta tulee aiempaa sileämpi. Ikääntymisen merkkeihin suosittelemme varaamaan ajan Komeahetki- kasvohuoltoon

HOIDOT

VUOSIHUOLTO KASVOILLE

€ 65

sis. alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti (varaudu tuntemaan hieman kipua), naamio, päivävoide, silmänympärysvoide

TIMANTTIHIONTA

€ 65

Kasvojen timanttihionta kuorivalla alipainelaitteella, sis. alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, silmänympärysvoide, seerumi ja kasvovoide. Vaihtoehtoisesti timanttilaikan voi tehdä myös yläselälle.

KOMEAHETKI- KASVOHUOLTO

€ 89

- hoito valitaan ihotyypin mukaan, sis. alkupuhdistus, kuorinta tai ultraäänikuorinta laitteella, silmänympäryysalueen hoito, kasvohieronta, naamio ja kasvovoide

LACTOBIONIC THERAPY - LAKTOBIONIHAPPOHOITO KASVOILLE

€ 89

erityisesti couperosaiholle, ruusufinnille, ärtyneelle ja herkälle iholle. Hoidossa yhdisyy turvallinen ja tehokas kuorinta, ihon kosteutus ja uudistuminen sekä ihon rauhoittaminen. Hoito vaatii kotihoitotuotteiden käytön.

MIESTEN KASVOJEN JA JALKOJEN PERUSHUOLTO kesto n. 2h

€ 112

Sis. Kasvojen- ja jalkojen perushuolto

JALKOJEN PERUSHUOLTO n. 60min

€ 49

Sis. kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien / känsien poisto, rasvaus.

PAREMPI JALKAHUOLTO n. 70 min

€ 58

Sis. kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien / känsien poisto, jalkaterien ja säärten hieronta, rasvaus, hoitolakka (ei ole pakko...).

KÄSIEN PERUSHUOLTO n. 50 min

€ 45

sis. kylvetys, kynsien viilaus ja kiillotus, kynsinauhojen hoito, kovettumien hoito, rasvaus, hoitolakkaus ( ei ole pakko...)