Jalkahoidot

Jalkojen hoidon merkitys kasvaa, kun ikää tulee lisää.  Jalkojen ongelmat vaikuttavat koko kehon toimintakykyyn ja terveyteen.

 

Hyvät kengät,  jumppa ja ongelmien hoito tukevat jalkojen terveyttä ja toimintakykyä. Jalkojen terveydestä huolehtiminen kannattaa aloittaa ajoissa. Jos ongelmia ei vielä ole, on jalkojen päivittäinen rasvaus ja sopivan kokoisten, kenkien käyttö tärkeää. Ongelmien hoidossa ammattilainen pystyy auttamaan, joten jalkahoidossa kannattaa käydä säännöllisesti.

 

Hoidamme kaikissa jalkahoidoissamme kynnet ja kynsinauhat, kuivan ihon, kovettumat ja känsät. Ohennamme kynnet tarvittaessa. Hoidamme myös diabeetikon jalat. Halutessasi saat myös rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen! Lakkaukset teemme vain terveille kynsille. Huomaathan, että jotkin sairaudet saattavat olla este hieronnalle.

HOIDOT

KAUNISHETKEN JALKAHOITO N. 60MIN

€ 67

sis. kylvetys,kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/känsien poisto,rasvaus, kynsien lakkaus. Sopii jalkojen perushoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Lakkaamme vain terveitä kynsiä.

KAUNISHETKEN RENTOUTTAVA JALKAHOITO N. 75MIN

€ 75

sis. kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/känsien poisto. Klassinen, rentouttava hieronta polviin asti, rasvaus ja kynsien lakkaus. Sopii jalkojen perushoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Lakkaamme vain terveitä kynsiä.

– Kestolakkauksella + 35e

 

Lakkaukset vain terveille kynsille.

SPA-JALKAHOITO n. 90mim

€ 85

Rentouttava spa -hoito sis. kuorinta, lämpimät jalkahauteet tai jalkakylpy valintasi mukaan, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, kovettumien /känsien hoito, klassinen, rentouttava hieronta polviin asti, jalkanaamio, rasvaus ja lakkaus. Lakkaamme vain terveitä kynsiä. Mikäli haluat kestolakkauksen, valitse lisäpalveluista.

– Kestolakkauksella +35e

VARPAANKYNSIEN LEIKKAUS, TARVITTAESSA OHENNUS

€39

kesto noin 30min.

JALKAHIERONTA

€ 30

Hieronta polveen saakka

VARPAANKYNSIEN KESTOLAKKAUS (YKSIVÄRINEN)

€59

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen ja kestolakkaus (uv -kovetteinen geelilakka) . Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa. Mikäli varpaat /kynnet tarvitsevat enemmän hoitoa, valitse palveluista jalkahoito ja lisäpalveluista kestolakkaus.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.