Henkilökunta

Elsie

Yrittäjä

Koulutettu SKY -kosmetologi
Ihonhoidot / Kulmien ja ripsien kestovärit ja ripsien kestotaivutukset
/ Manikyyrit ja kynsien kestolakkaukset
/ Jalkahoidot
/ Vartalohoidot / Meikki
/ Korvien rei'itys / Oriflame - kauneuskonsultti

Moikka, olen Elsie KaunisHetki hoitolan toinen perustaja ja sky- kosmetologi. Unelma kosmetologin työstä ja yrittäjänä toimimisesta muodostui aikuisiällä vaikkakin kauneudenhoito ja meikit on kiinnostanut nuoresta asti. Pidän työni monipuolisuudesta ja siitä, että voin olla avuksi muille erilaisissa ihonhoidon ongelmissa sekä tarjota rentoutuminen kiireisen arjen keskelle. Erityisesti pidän kasvohoidoista sekä ripsien ja kulmien käsittelyistä.

Tervetuloa rentoutumaan!   -Elsie

Heli

Yrittäjä

Koulutettu SKY -kosmetologi
Ihonhoidot / Kulmien ja ripsien kestovärit ja ripsien kestotaivutukset /Ripsiteknikko, Klassiset ripsien pidennykset
/ Manikyyrit ja kynsien kestolakkaukset
/ Jalkahoidot
/ Vartalohoidot / Intialainen päähieronta / Meikki
/ Oriflame – kauneuskonsultti

Moi! Kosmetologin työ on minulle kutsumusammatti. Kiinnostukseni ihon- ja kauneudenhoitoa kohtaan heräsi jo ennen kouluikää. Kosmetologina haluan ennen kaikkea auttaa ihmisiä hoitamaan ihoaan ja etsiä heidän ongelmiin sopivia ratkaisuja. Pidän erityisesti hemmotteluhoitojen tekemisestä ja meikkaamisesta.  Tervetuloa hemmoteltavakseni! -Heli

Kiia

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja

Olen Kiia, valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta elokuussa 2020.

Hierojakouluun minut vei kiinnostus kehon toimintaa kohtaan ja oma urheilijatausta sillä vapaa-aikani kuluu ringeten, jääkiekon ja golfin parissa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja, kuntoutuksen osaamisalalla. Asiakastyö on minulle tuttua ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin!

Palveluihini kuuluu klassinen ja urheiluhieronta, kinesio-/urheiluteippaukset sekä kuivakuppaus! Maaliskuusta alkaen Löydät minut 2-3 päivänä viikossa KaunisHetki -hoitolasta.

Ajanvaraus www.wellnessbykiiaaleksandra.fi TAI puh. 045 1212 260