Hemmottelupaketit

TEEMME POLTTARIPAKETTEJA/ YSTÄVIEN KAUNEUSHETKIÄ MYÖS KOTONASI TAI VAIKKAPA MÖKILLÄSI RIIHIMÄELLÄ JA LÄHISEUDULLA.

 

JÄRJESTÄMME MYÖS TYÖPAIKAN TYKY-PÄIVIÄ JA RENTOUTUSHETKIÄ.

 

Toteutamme rentouttavan hetken työpäivän lomaan tai tyky-päivään koko porukalle vaikkapa työpaikallasi! Esimerkiksi rentouttava niska-hartiahieronta, käsihieronta, jalkahieronta tai pikamanikyyri ovat mitä parhainta rentoutusta.

 

Tiedustele hintaa puhelimitse tai sähköpostilla info@kaunishetki.fi, niin suunnitellaan toiveitanne vastaava hemmotteluhetki!

Sijainti

Keskuskatu 16, 11100 Riihimäki

Sähköposti

info@kaunishetki.fi

Soita meille

0447555540

HOIDOT

KÄSIHOITO JA JALKAHOITO

€ 109

PERÄKKÄIN (SAMALLE HENKILÖLLE) sis. Käsihoito: kylvetys, käsivoiteen levitys, lyhyt hieronta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, viilaus ja lakkaus tavallisella lakalla. Jalkahoito: kylvetys,kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/känsien poisto,rasvaus, kynsien lakkaus. Sopii jalkojen perushoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Lakkaamme vain terveitä kynsiä.

KAUNISHETKI- KASVOHOITO JA JALKAHOITO

€ 125

PERÄKKÄIN (SAMALLE HENKILÖLLE) Sis. Kasvohoito: Kasvohoito joka sopii jokaiselle ihotyypille. sis.alkupuhdistus,kuorinta,naamio, silmänympärysvoide, kasvovoide, hieronta. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Jalkahoito: kylvetys,kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/känsien poisto,rasvaus, kynsien lakkaus. Sopii jalkojen perushoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Lakkaamme vain terveitä kynsiä.

KAUNISHETKI HEMMOTTELU

€55

Rentouttavaa hemmottelua hoitotuolissa, rauhallisessa musiikissa. Lämmin jalkakylpy, jalkojen kuorinta, voide ja rentouttava jalkahieronta (polviin saakka). Käsien naamio ja rentouttava hieronta. Kesto n. 45 minuuttia.

ÄIDIN VIRKISTÄVÄ KAUNEUSHETKI n.75 min

€ 92

Virkistävä ja rentouttava kaunis hetki äidille! Pikakaunistava kasvohoito + niska- hartiahieronta sekä käsien ja jalkojen hieronta. n. 75min.

KAUNIINA JUHLAAN!

€129

Kauniina juhlaan! Täydellinen hemmotteleva hoitopaketti kasvoille ja käsille. Sopii erityisesti morsiamen tai päivänsankarin kauniiksi hetkeksi. Sis. Tuhkimohoito kasvoille, Eye Illuminate -therapy, Spa - käsihoito lakkauksella.

PRINSESSAN TAI PRINSSIN HEMMOTTELUHETKI

€ 30

Lapsille käsien tai jalkojen kevyt hoito, sormien ja varpaankynsien lakkaus halutessa. Palvelu räätälöidään toiveen mukaan.

NUOREN 10-15V SYNTTÄRIT KESTO 1,5H

€ 130

TEEMANA ESIM. KYNSIEN VIILAUS JA LAKKAUS TAI NUORTEN MEIKINOHJAUS

TARJOAMME PIENTÄ NAPOSTELTAVAA JA JUOTAVAA

MAX 6 OSALLISTUJAA

ILTA SEURUEELLE

Morsiamen tai polttariseurueen kaunis hetki! Tehdään toiveidesi mukainen hemmottelu- tai rentoutuhetki koko seurueelle, Kysy lisää!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.