Jalkahoidot

Jalkojen hoidon merkitys kasvaa, kun ikää tulee lisää.  Jalkojen ongelmat vaikuttavat koko kehon toimintakykyyn ja terveyteen.

 

Hyvät kengät,  jumppa ja ongelmien hoito tukevat jalkojen terveyttä ja toimintakykyä. Jalkojen terveydestä huolehtiminen kannattaa aloittaa ajoissa. Jos ongelmia ei vielä ole, on jalkojen päivittäinen rasvaus ja sopivan kokoisten, kenkien käyttö tärkeää. Ongelmien hoidossa ammattilainen pystyy auttamaan, joten jalkahoidossa kannattaa käydä säännöllisesti.

 

Hoidamme kaikissa jalkahoidoissamme kynnet ja kynsinauhat, kuivan ihon, kovettumat ja känsät. Ohennamme kynnet tarvittaessa. Hoidamme myös diabeetikon jalat. Halutessasi saat myös rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen! Lakkaukset teemme vain terveille kynsille. Huomaathan, että jotkin sairaudet saattavat olla este hieronnalle.

HOIDOT

KAUNISHETKEN JALKAHOITO N. 60MIN

€ 55

sis. kylvetys,kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/känsien poisto,rasvaus, kynsien lakkaus

KAUNISHETKEN RENTOUTTAVA JALKAHOITO N. 75MIN

€ 65

sis. kylvetys,kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/känsien poisto, rentouttava hieronta polviin asti, rasvaus, kynsien lakkaus.

– Kestolakkauksella + 35e

 

Lakkaukset vain terveille kynsille.

SPA-JALKAHOITO n. 90mim

€ 75

sis. kuorinta,lämpimät jalkahauteet, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, kovettumien / känsien hoito, hieronta polviin asti, rasvaus ja lakkaus

– Kestolakkauksella +35e

Pidätämme oikeudet muutoksiin.