Kädet ja kynnet

Kädet ja kynnet

Kynsien kestolakkauksella saa kynsiin upean kiillon ja kauniin värin joka pysyy viikkoja lohkeilematta.

 

Käytössämme on Ralac-geelilakat, jotka kuuluvat kansainvälisestikin tunnettuun Ranails-tuoteperheeseen. Ralac-geelilakkauksella ei muuteta kynnen muotoa eikä sillä voida pidentää  kynttä, vaan se on kuin kestävä kynsilakka. Ralac-geelilakkaus sopii käytettäväksi sekä sormien että varpaiden kynsiin.

 

IBX SYSTEM KYNSIEN HOITO. Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Kysy lisää!

HOIDOT

KÄSIHOITO LAKKAUKSELLA n. 60 min

€ 52

sis.kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen hoito, viilaus, lakkaus ja käsivoide

SPA-KÄSIHOITO LAKKAUKSELLA n. 75 min

€ 62

sis. kylvetys, kuorinta, naamio,käsien ja käsivarsien hieronta , kynsien ja kynsinauhojen hoito, viilaus ja lakkaus

KYNSIEN VIILAUS JA LAKKAUS

€ 30

KESTOLAKKAUS (sis. viilaus ja kynsinauhojen hoito)

€ 45

Yksivärinen kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa, eikä pituutta lisätä. Sisältää kynsinauhojen siistimisen ja kynsien viilauksen.

KESTOLAKKAUS, RANSKALAINEN

€ 50

KESTOLAKKAUS KÄSI TAI JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ

€ 38

IBX SYSTEM KYSNILLE

€ 25

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Seuraavat käynnit 20€. Lakkauksien ja manikyyrien yhteydessä 20/15€ (valitse lisäpalveluista).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.