Karvanpoistot

Karvanpoistot

Häiritsevät ihokarvat voi poistaa vahalla tai sokerilla. Säännöllisen vahauksen tai sokeroinnin tuloksena karvankasvu vähenee ja hidastuu. Käytössämme on kaksi erillaista vahaa, PHD vaha ja LYCON.

 

Hellävarainen  LYCON Cosmetics valittiin Suomen parhaaksi karvanpoistomenetelmäksi 2019.

Lycon Vahat on valmistettu hienoimmista luonnollisista ja synteettisistä vahoista, mehiläisvahasta ja aistillista aromaterapiaa hyödyntäen. LYCON saa erinomaiset tulokset aikaan poistamalla karvat jopa vain 1 mm mittaisina, joka on ennenkuulumatonta.  Samalla se tarjoaa hoitavuuden iholle, sekä vertaansa vailla olevan asiakastyytyväisyyden jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille.

 

PHD vahauksessa iholle levitetään vahaa, jonka päälle asetetaan kuitukankainen liuska, joka irrotetaan ripeällä liikkeellä vastakarvaan. Vahaus soveltuu hyvin isommille alueille kuten säärien  tai reisien karvanpoistoon.

 

Sokerointi on luonnollinen tapa poistaa karvoja. Käytämme kotimaista luonnonkosmetiikkasarja Hilla Hellää sokeroinnissa.

 

Koostumukseltaan sokerimassa muistuttaa paljon vahaa, mutta tekniikka on erilainen. Sokeri levitetään sormin iholle,  työntämällä massaa vastakarvaan karvojen tyveen, tämän jälkeen sokerimassa ja karvat irrotetaan kättä kevyesti heilauttamalla. Sokerointi toimii hyvin lyhyempäänkin karvaan (4-5 mm.)

Karvat kasvavat eri kasvusykleissä. Sokerointi poistaa ihon pinnalla olevat karvat ja uusia nousee vähitellen pintaan. Kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti, ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee. Karvat myös irtoavat helpommin.

 

Sokeroinnissa suositeltava hoitoväli on 4-6 viikkoa.
Sokeroinnin jälkeen kuorinta ja vartalonvoiteen käyttö on suositeltavaa. Sisäänkasvaneita karvoja voit ehkäistä juurikin kuorinnalla ja niille suunnitellulla hoitotuotteella, jonka löydät hoitolamme hyllystä.

 

Liity kanta- asiakkaaksemme: sokerointi/vahauspassilla saat joka 5. karvanpoiston -30% alennuksella!

 

  

IHOKARVOJENPOISTO SOKERILLA/VAHALLA ALUEEN/TOIVEEN MUKAAN

YLÄHUULI

€ 10

(kasvohoidon yhteydessä 8,-)

YLÄHUULI + LEUKA

€ 17

SÄÄRET TAI REIDET

€ 35

SÄÄRET JA REIDET

€ 50

KAINALOT TAI BIKINIRAJA

€ 25

Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan karvoitus normaalien alushousujen ulkopuolelle jäävältä alueelta.

LAAJENNETTU BIKINI

€30

String alushousujen ulkopuolelle jäävä karva poistetaan.

SELKÄ

€ 60

SOKEROINTIPAKETTI ( BIKINILINJA + KAINALOT + SÄÄRET )

€ 80

Pidätämme oikeudet muutoksiin.