Kasvohoidot

Kasvohoidossa kosmetologimme valitsee sinulle ihotyypin tai iho-ongelman mukaisen hoidon. Se voi olla kosteuttava, uudistava, kiinteyttävä, rauhoittava tai epäpuhtaan/acneihon hoito. Hoitolinja myös herkimmällekin, jopa allergiselle iholle ja hoidon saa myös hajustamattomana.

 

Käytämme kasvohoidoissa korkealaatuista ja tehokasta Arkana ammattikosmetiikkasarjaa, joka perustuu luonnollisiin ainesosiin ja nykyaikaisen bioteknologian ratkaisuihin. Sarjalla voidaan hoitaa tehokkaasti eri iho-ongelmia ja ylläpitää ihon hyvää kuntoa. Sarjassa on myös kotihoitotuotteita. Tuotteet ovat vegaaneja, parabeenittomia, silikonittomia, eikä niissä käytetä mineraaliöljyjä. Tuotteissa  ei käytetä yleisimmin allergisoivia hajusteita. Hoitolinjoissa on herkimmällekin iholle sopiva hoitolinja sekä hajustamaton hoitolinja.

Arkanan dermokosmeettiset tuotteet perustuvat lääketieteeseen ja ihoa välittömästi korjaaviin tai uusiviin tuotteisiin.Tuotteita on kehitelty yhdessä ihotautilääkärin kanssa. Vaikuttavien aineiden prosenttipitoisuudet ovat Arkanan dermokosmetiikassa erittäin korkeita.Dermokosmeettinen hoito vaikuttaa välittömästi iho-ongelmaan.

Sijainti

Keskuskatu 16, 11100 Riihimäki

Sähköposti

info@kaunishetki.fi

Soita meille

0447555540

HOIDOT

KAUNISHETKEN TÄYDELLINEN KASVOHOITO n.75min

€ 84

Hemmottelevaa tehokkuutta! Kasvohoito, jossa valitaan kuorintaan käytettävä laite ja hoitotuotteet ihon tarpeiden mukaan. sis. alkupuhdistus, kuorinta tai puhdistus laitteella, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kasvo- ja decoltééhieronta, niska-hartiahieronta, silmänympärysvoide, naamio, seerumi ja kasvovoide. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan, hoito voi olla esimerkiksi kirkastava tai ikääntymisen merkkejä häivyttävä. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

TUHKIMOHOITO - HEHKUA JA HELEYTTÄ n.75MIN

€ 89

Hehkua ja heleyttä iholle! Hoito terapiaan valitaan ihotyypin mukaan. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvo- ja decolteehieronta, naamio, ainutlaatuinen happinaamio (puhdistaa, kirkastaa, poistaa väsymyksen merkkejä), seerumin imeytys ultraäänellä, silmänympärysvoide ja kasvovoide. Sopii loistavasti ennen juhlia, mutta myös ihon elinvoimaisuutta lisäämään arkenakin. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

KIINTEYTTÄVÄ RADIOFREKVENSSI -KASVOHOITO TIMANTTIHIONNALLA

€ 122

Täydellinen laitehoito kahdella laitteella! Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja juonteita tasoittava, radiofrekvenssi, joka lisää kollageenin tuotantoa. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä, eikä vaadi toipumisaikaa, vaan iho näyttää heti hehkeältä! Sopii kaikille ihotyypeille ja esim. couperosaiholle. Sis. Alkupuhdistus, timanttihionta tai ultrakuorinta (ihon tarpeen mukaan), radiofrekvenssihoito koko kasvoille sekä kaulan ja decolleteen alueelle, naamio, ihon viilennys cryo - jäädytyshoitopäällä, decoltééhieronta, seerumi, kasvovoide, silmänympärysvoide. Sarjahoitona 2. kerta 109e. Sarjahoidot n. viikon välein.

RADIOFREKVENSSIHOITO KASVOILLE

€98

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja juonteita tasoittava, radiofrekvenssi, joka lisää kollageenin tuotantoa. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä, eikä vaadi toipumisaikaa, vaan iho näyttää heti hehkeältä! Sopii kaikille ihotyypeille ja esim. couperosaiholle. Sis. Alkupuhdistus, (kuorinta tarvittaessa), radiofrekvenssihoito koko kasvoille sekä kaulan ja decolleteen alueelle, naamio, ihon viilennys cryo - jäädytyshoitopäällä, seerumi, kasvovoide, silmänympärysvoide. Suosittelemme 3-5 kerran sarjahoitona. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa. Tulethan hoitoon ilman meikkiä. Sarjahoitona seuraavat käynnit 94€

RADIOFREKVENSSI + HYDRAPEEL- KASVOHOITO

Tehokas ihohuokosten puhdistus ja ihoa kiinteyttävä hoito. Hydra Peel on kivuton ihon syväpuhdistus, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Hydra peel -laite puhdistaa, kuorii, poistaa epäpuhtaudet (mustapäät) iholta ja kirkastaa ihoa. Kiinteyttävä ja juonteita tasoittava, radiofrekvenssi, joka lisää kollageenin tuotantoa tehdään kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hoito on kivuton ja miellyttävä, eikä vaadi toipumisaikaa, vaan iho näyttää heti hehkeältä! Hoito ei sovellu, jos sinulla on aktiivisena jokin ihosairaus, esim. ruusufinni. Sis. Alkupuhdistus, hydrapeel -laitehoito, radiofrekvenssihoito koko kasvoille sekä kaulan ja decolleteen alueelle, naamio, ihon viilennys cryo - jäädytyshoitopäällä, niskahartiahieronta, seerumi, kasvovoide, silmänympärysvoide. Kolmen kerran sarjahoitona 125e/kerta (375e), 5x sarjahoitona 119e/kerta (595e). Sarjahoidot n. viikon välein varataan ensimmäisellä käynnillä. Yksittäinen hoito 135e. Ylläpitohoito sarjahoidon jälkeen 125e.

LED - VALOTERAPIA KASVOHOITO

€80

Ihanteellinen aknen sekä muiden ihontulehdusten, couperosan, ruusufinnin, arpien tai haavojen jälkihoitoon. Led -valolla voidaan hoitaa myös pigmenttimuutoksia, ihon velttoutta, vähentää turvotusta ja antaa iholle uutta hehkua ja elinvoimaa. Sis. Ihoanalyysi, alkupuhdistus, kevyt happokuorinta, seerumi, Led -valoterapia, naamio ja voiteet. Tulethan hoitoon meikittä, jotta hoitoaikaa ei kulu meikinpoistoon. Hoidon esteenä ovat raskaus, sydämentahdistin ja valolle herkistävä lääkitys. Led -valohoito on tutkitusti turvallinen ja hellävarainen tapa hoitaa ihoa. Suosittelemme sarjahoitoa.

HYDRA PEEL - IHON SYVÄPUHDISTUS

€95

Hydra Peel on kivuton ihon syväpuhdistus, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Hydra peel -laite puhdistaa, kuorii, poistaa epäpuhtaudet (mustapäät) iholta ja kirkastaa. Menetelmä yhdistää epäpuhtauksien liuottamisen, ihon kosteutuksen, aktiiviaineiden imeytymisen, ihon nuorentamisen ja vaalentamisen Laite syöttää tehoaineet syvälle ihoon ja antaa iholle antioksidanttisen suojan. Ihosta tulee puhdas ja kuulas!

KAUNISHETKEN HEMMOTTELEVA KASVOHOITO n. 60min

€ 74

KaunisHetken hemmotteleva kasvohoito on laitteeton, joten se sopii kaikenikäisille! Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, silmänympärysvoide, kasvovoide, pitkä kasvo- niska ja hartiahieronta. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

NUORTEN KASVOHOITO

€62

Peruskasvohoito 45 min. sopii nuoren ensi kasvohoidoksi. Sis. ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, naamio ihon tarpeen mukaan, (lyhyt hieronta tai muutaman epäpuhtauden poisto mustapääraudalla), kasvovoide, silmänympärysvoide. Tulethan hoitoon ilman meikkiä. Hoidossa käytetään ammattituotesarjaa. Mikäli sinulla on runsaasti epäpuhtauksia, suosittelemme mekaanista ihonpuhdistusta, ultraäänipuhdistusta tai Hydrapeel -laitteella tehtävää puhdistusta.

AKNE- LEDTERAPIA EPÄPUHTAAN JA AKNEIHON HOITO

€80

päpuhtaan tai akneihon dermokosmettinen hoito yhdistettynä tehokkaaseen led -valohoitoon. Sopii myös esim. maskin aiheuttaman iho-ongelman ja aikuisiän aknen hoitoon. Hoito tasapainottaa ihon mikrobiomia, rauhoittaa ja vähentää tulehdusta iholla sekä vähentää aknebakteereita. Lääkkeetön vaihtoehto aknen hoitoon tai ylläpitohoidoksi aknehoitojen jälkeen.

KIVUTON ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS N. 60 min

€ 80

Ultraääni kuorii ja nostaa epäpuhtauksia hellävaraisesti ja tehokkaasti ilman kipua ihon pintaan. Sis. alkupuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus, naamio, niska-hartiahieronta, silmänympärysvoide, kasvovoide. Tarvittaessa jonkin alueen mekaaninen puhdistus. Hoitotuotteet valitaa ihon tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa

TIMANTTINEN KASVOHOITO N.45 min

€ 75

Tehokkaasti ihon pintaa tasoittava ja kuoriva laitehoito. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, silmänympärysvoide, seerumi, kasvovoide, niska-hartiahieronta. Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta ja tasoittaa ihon värieroa, pintajuonteita ja aknearpia sekä tekee ihosta sileämmän näköisen. Hoito sopii hyvin esim. tuoksuyliherkille. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa. Suosittelemme sarjahoitoa.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS n. 75 min

€ 74

sis.alkupuhdistus,kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, silmänympärysvoide, kasvovoide, niska-hartiahieronta. Hoidossa käytetään höyrytystä tai lämpimiä kääreitä. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

Hoito stimuloi kollageenin tuotantoa, vahvistaa pintaverisuonia, kirkastaa ja hoitaa silmänalusihoa

RADIOFREKVENSSIHOITO SILMÄN- TAI HUULTENYMPÄRYKSILLE

€55

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja juonteita tasoittava, radiofrekvenssi, joka lisää kollageenin tuotantoa. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä, eikä vaadi toipumisaikaa, vaan iho näyttää heti hehkeältä! Hoito yhdelle alueelle. Sis. Hoidettavan alueen alkupuhdistus, radiofrekvenssihoito yhdelle kasvojen alueelle (esim. silmienympäryksille tai huultenympäryksille), ihon viilennys cryo - jäädytyshoitopäällä, seerumi, (silmänympärysvoide). Suosittelemme 3-5 kerran sarjahoitona. Mikäli sinulla on tarvetta kahdelle alueelle tai koko kasvojen ja kaulan alueelle, valitse koko kasvojen radiofrekvenssihoito. Huomaathan että tämä ei ole koko kasvojen kasvohoito. Tulethan hoitoon ilman hoidettavan alueen meikkiä, niin hoitoaikaa ei kulu meikinpoistoon.

TEHOKAS HAPPOKUORINTA

€ 89

Hedelmähapoilla voidaan syväpuhdistaa ihoa, hoitaa aknea, pigmenttimuutoksia, epätasaista ihon sävyä, juonteita ja arpia. Kuorii ihon pintakerroksen tehden siitä silminnähden kauniimman ja terveemmän näköisen.Alkupuhdistus, vahva happokuorinta,seerumi, naamio, silmänympärysvoide sekä kasvovoide. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa. Suosittelemme 3-5 x sarjahoitoa.

 Happokuorinta saattaa aiheuttaa hieman punoitusta sekä hilseilyä iholla. Kotihoitotuotteiden käyttöä suositellaan kokonaisvaltaiseen ihon hoitoon happohoitojen välillä sekä hoitojen jälkeen.

 

DERMOESTEETTINEN KUORINTA POHJAUTUU KORKEAPITOISIIN HAPPOIHIN.HAPPOHOIDOLLA VOIDAAN SYVÄPUHDISTAA, HOITAA ARPIA, UUUDISTAA IHOA, LISÄTÄ KIMMOISUUTTA TAI TASAPAINOTTAA PIGMENTTIMUUTOKSIA

Pidätämme oikeudet muutoksiin.