Kasvohoidot

Kasvohoidossa kosmetologimme valitsee sinulle ihotyypin tai iho-ongelman mukaisen hoidon. Se voi olla kosteuttava, uudistava, kiinteyttävä, rauhoittava tai epäpuhtaan/acneihon hoito. Hoitolinja myös herkimmällekin, jopa allergiselle iholle ja hoidon saa myös hajustamattomana.

 

Käytämme kasvohoidoissa korkealaatuista ja tehokasta Arkana ammattikosmetiikkasarjaa, joka perustuu luonnollisiin ainesosiin ja nykyaikaisen bioteknologian ratkaisuihin. Sarjalla voidaan hoitaa tehokkaasti eri iho-ongelmia ja ylläpitää ihon hyvää kuntoa. Sarjassa on myös kotihoitotuotteita. Tuotteet ovat vegaaneja, parabeenittomia, silikonittomia, eikä niissä käytetä mineraaliöljyjä. Tuotteissa  ei käytetä yleisimmin allergisoivia hajusteita. Hoitolinjoissa on herkimmällekin iholle sopiva hoitolinja sekä hajustamaton hoitolinja.

 

– AMINO BIO THERAPY – HYPOALLERGINEN JA HAJUSTEETON 24:N TUNNIN IHON UUDISTAJA, KUIVAN IHON HOITO
– HYDROSPHERIC THERAPY – IHON TEHOKOSTEUTTAJA
– SAKURA SENSITIVE – HERKÄN JA ALLERGISEN IHON HOITO
– ACNEOUT THERAPY – RASVOITTUVAN JA EPÄPUHTAAN IHON HOITO

-BIOMIMETIC – KIINTEYTTÄVÄ AIKUISEN IHON HOITO

 

Arkanan dermokosmeettiset tuotteet perustuvat lääketieteeseen ja ihoa välittömästi korjaaviin tai uusiviin tuotteisiin.Tuotteita on kehitelty yhdessä ihotautilääkärin kanssa. Vaikuttavien aineiden prosenttipitoisuudet ovat Arkanan dermokosmetiikassa erittäin korkeita.Dermokosmeettinen hoito vaikuttaa välittömästi iho-ongelmaan.

Sijainti

Kekuskatu 16, 11100 Riihimäki

Sähköposti

info@kaunishetki.fi

Soita meille

0447555540

HOIDOT

KAUNISHETKEN TÄYDELLINEN KASVOHOITO n.75min

€ 75

Hemmottelevaa tehokkuutta! Kasvohoito, jossa valitaan kuorintaan käytettävä laite ja hoitotuotteet ihon tarpeiden mukaan. sis. alkupuhdistus, kuorinta tai puhdistus laitteella, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kasvo- ja decoltééhieronta, niskahartiahieronta, silmänympärysvoide, naamio, seerumi ja kasvovoide. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan, hoito voi olla esimerkiksi kirkastava tai ikääntymisen merkkejä häivyttävä. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

TUHKIMOHOITO -KAUNIINA JUHLAAN! n.75MIN

€ 89

Hehkua ja heleyttä iholle ennen juhlia! Hoito terapiaan valitaan ihotyypin mukaan. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvo- ja decolteehieronta, naamio, ainutlaatuinen happinaamio (puhdistaa, kirkastaa, poistaa väsymyksen merkkejä), seerumin imeytys ultraäänellä, silmänympärysvoide ja kasvovoide. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

RADIOFREKVENSSI -KASVOHOITO

€ 120

Täydellinen laitehoito! Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja juonteita tasoittava, radiofrekvenssi, joka lisää kollageenin tuotantoa. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä, eikä vaadi toipumisaikaa, vaan iho näyttää heti hehkeältä! Sopii kaikille ihotyypeille ja esim. couperosaiholle. Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, ultrakuorinta tai timanttihionta (ihon tarpeen mukaan), radiofrekvenssihoito koko kasvoille sekä kaulan ja decolleteen alueelle, naamio, ihon viilennys cryo - jäädytyshoitopäällä, seerumi, kasvovoide, silmänympärysvoide. Sarjahoitona 2. kerta 105e. Kolmen kerran sarjahoito 320e, 5x sarjahoito 500e. Sarjahoidot n. viikon välein. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

LACTOBIONIC THERAPY - RAUHOITTAVA LAKTOBIONIHAPPOHOITO

€ 69

Erityisesti couperosaiholle, ruusufinnille, ärtyneelle ja herkälle iholle. Hoito sopii myös kortisoni- ja retinolihoitojen jälkeen. Hoitoterapiassa yhdisyy turvallinen ja tehokas kuorinta, ihon kosteutus ja uudistuminen sekä ihon rauhoittaminen. Sis. alkupuhdistus ,kasvo- ja decoltééhieronta, naamio, silmänympärysvoide, seerumi ja kasvovoide. Suosittelemme Lactobionic -kotihoitotuotteiden käyttöä. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanan Lactobionic -linjaa.

Unitone TXA + VIT C Therapy - Ihon värimuutoksiin

€69

Dermokosmeettinen hoito tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä sekä häivyttää ja ehkäisee pigmenttimuutoksia. Sarjahoitona saadaan parhaat tulokset. Suosittelemme hoitojen välillä Arkana -kotihoitotuotteiden käyttöä. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

ACID THERAPY MD -HAPPOKUORINTA

€ 89

Hedelmähapoilla voidaan syväpuhdistaa ihoa, hoitaa aknea, pigmenttimuutoksia, epätasaista ihon sävyä, juonteita ja arpia. Kuorii ihon pintakerroksen tehden siitä silminnähden kauniimman ja terveemmän näköisen.Alkupuhdistus, vahva happokuorinta,seerumi, naamio, silmänympärysvoide sekä kasvovoide. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa. Suosittelemme sarjahoitoa.

Hedelmähapoilla voidaan hoitaa aknea, juonteita ja arpia. kuorii ihon pintakerroksen tehden siitä silminnähden kauniimman ja terveemmän näköisen. Happokuorinta saattaa aiheuttaa hieman punoitusta sekä hilseilyä iholla. Kotihoitotuotteiden käyttöä suositellaan kokonaisvaltaiseen ihon hoitoon happohoitojen välillä sekä hoitojen jälkeen.

 

DERMOESTEETTINEN KUORINTA POHJAUTUU KORKEAPITOISIIN HAPPOIHIN.HAPPOHOIDOLLA VOIDAAN SYVÄPUHDISTAA, HOITAA ARPIA, UUUDISTAA IHOA, LISÄTÄ KIMMOISUUTTA TAI TASAPAINOTTAA PIGMENTTIMUUTOKSIA

KAUNISHETKI - kasvohoito n. 60min

€ 65

KaunisHetki -kasvohoito voi olla rentouttava, kosteuttava, ravitseva, puhdistava, rauhoittava tai kiinteyttävä. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, silmänympärysvoide, kasvovoide, hieronta. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa. Tämä hoito on laitteeton, joten sopii kaikenikäisille.

KIVUTON ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS N. 60 min

€ 69

Ultraääni kuorii ja nostaa epäpuhtauksia hellävaraisesti ihon pintaan. Sis. alkupuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus, naamio, hieronta, silmänympärysvoide, kasvovoide. Hoitotuotteet valitaa ihon tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

TIMANTTINEN KASVOHOITO N.60 min

€ 69

Tehokkaasti ihon pintaa tasoittava ja kuoriva laitehoito. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, silmänympärysvoide, seerumi, kasvovoide, niska-hartiahieronta. Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Hoito sopii hyvin esim. tuoksuyliherkille. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS n. 75 min

€ 65

sis.alkupuhdistus,kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus,naamio, silmänympärysvoide, kasvovoide, hieronta. Hoidossa käytetään höyrytystä tai lämpimiä kääreitä. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

MINIKASVOHOITO 30 min

€ 49

Pikakaunistava kasvohoito 30min. sopii ennen meikkausta tai esim. nuoren ensi kasvohoidoksi. Sis. alkupuhdistus, kuorinta tai naamio ihon tarpeen mukaan, lyhyt hieronta, kasvovoide, silmänympärysvoide. Tulethan hoitoon ilman meikkiä. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

EYE ILLUMINATE THERAPY SILMÄNYMPÄRYSALUEEN HOITO

€ 30

sis. alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta, seerumi, naamio, silmänympärysvoide Hoito stimuloi kollageenin tuotantoa, vahvistaa pintaverisuonia, kirkastaa ja hoitaa silmänalusihoa. Voi yhdistää myös lisäpalveluna muihin hoitoihin. Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä. Ei sovellu ripsienpidennysten kanssa. Hoidossa käytetään ammattituotesarja Arkanaa.

Hoito stimuloi kollageenin tuotantoa, vahvistaa pintaverisuonia, kirkastaa ja hoitaa silmänalusihoa

Pidätämme oikeudet muutoksiin.