Meikkaukset

Meikkaukset

Meiltä saat meikkauksen jokaiseen tilaisuuteen. Luomme juuri sinun toiveiden ja tyylin mukaisen meikin.

 

Päivämeikki sopii esimerkiksi työhaastatteluun tai muuhun tärkeään tapaamisen.

 

Juhlameikki voidaan toteuttaa maltillisesti tai  voimme luoda näyttävän juhlameikin kasvoja muotoilevilla varjostuksilla.

 

Häämeikkiin sisältyy myös koemeikki, ajanvaraukset sähköpostilla info@kaunishetki.fi  tai puhelimitse 044 755 5540.

PÄIVÄMEIKKI

€ 49

Kevyt ja luonnollinen meikki, joka korostaa parhaita puoliasi. Sopii arkeen ja töihin, kun haluat olla huoliteltu. Kesto n. 45min. Kun haluat näyttävän silmämeikin tai korostuksia ja varjostuksia, valitse juhlameikki.

JUHLAMEIKKI

€ 62

Kestävä juhla - tai iltameikki asiakkaan toiveiden mukaan. Meikissä korostetaan varjostuksin ja korostuksin kasvoja ja silmämeikki on päivämeikkiä näyttävämpi. Ripsitupsut ripsien ulkonurkkiin +5e.

HÄÄMEIKKI KOEMEIKILLÄ

€ 119

Perinteinen morsiusmeikki tai näyttävämpi meikki morsiamen tyylin mukaan. Kestävä, hehkuva pohja. Halutessasi laitetaan muutama irtoripsitupsu. Suosittelemme varaamaan viikkoa, paria aiemmin ajan kulmien värjäykseen ja muotoiluun sekä ripsien värjäykseen, jos ripset ovat vaaleat. Hääpäivän aamuna olisi hyvä laittaa (seerumi) ja kosteusvoide kasvoille.

HÄÄMEIKKI

€70

Perinteinen morsiusmeikki. Kestävä, hehkuva pohja, klassinen silmämeikki. Halutessasi laitetaan muutama irtoripsitupsu. Suosittelemme varaamaan viikkoa, paria aiemmin ajan kulmien värjäykseen ja muotoiluun sekä ripsien värjäykseen, jos ripset ovat vaaleat. Hääpäivän aamuna olisi hyvä laittaa (seerumi) ja kosteusvoide kasvoille.

HENKILÖKOHTAINEN MEIKINOPASTUS

€ 59

Valitaan asiakkaalle sopivat sävyt ja oikeat meikkituotteet päivämeikkiin. Neuvotaan meikin teko oikeilla välineillä ja keskitytään asiakkaan valitsemaan alueeseen, esim. silmien ehostus tai yleisesti meikkiin. Tehdään kevyt meikki. Ammattilainen ohjaa ja auttaa meikin teossa. Opastuksessa saat uusia ideoita arkimeikkiisi tai juhlameikkiin! Meikit ja siveltimet ovat valmiina. Ripsivärin voit ostaa edullisesti hoitolasta tai tuoda kotoasi. Kesto 60min.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.