Ripset ja kulmat

Hoitolastamme saat kulmien ja ripsien kestovärjäykset, kulmien muotoilun, kulmien laminoinnin, ripsien pidennykset sekä ripsien kestotaivutukset.

 

Rolly King -kestotaivutuksella saat helpomman arkilookin, kun ripset ovat kauniin kaarevat, eikä niitä tarvitse taivuttaa!  Lopputuloksena pidemmän ja runsaamman näköiset ripset. Hoidon tulos kestää koko ripsen elinkaaren ajan eli noin 6-8 viikkoa. Käsittelyn voi uusia 6 viikon kuluttua. Ripsien kestotaivutus ei vahingoita omia ripsiä.

 

Rolly King- kulmien laminoinnilla saat järjestykseen vallattomatkin kulmakarvat! Saat kulmista tuuheamman näköiset ja kauniisti muotoillut. Käsittelyn voi uusia aikaisintaan 6 viikon kuluttua.

 

Saat kulmien siistimisen halutessasi myös vahalla. Käytössämme on  hellävarainen Lycon Cosmetics vaha. LYCON Cosmetics valittiin Suomen parhaaksi karvanpoistomenetelmäksi 2019.

 

Tulethan ripsien pidennyksiin ja kestotaivutuksiin ilman silmämeikkiä.

HOIDOT

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRI SEKÄ KULMIEN MUOTOILU

€ 32

Muotoilu vahalla +2e. Valitse lisäpalveluista.

KULMIEN KESTOVÄRJÄYS SEKÄ MUOTOILU

€ 22

Muotoilu vahalla +2e. Valitse lisäpalveluista.

KULMIEN HENNAVÄRJÄYS JA MUOTOILU

€52

IMPERIUM HENNA:lla tehdään iholle hennatatuointi sekä värjätään kulmakarvat. Kulmakarvoissa värin pysyvyys on jopa 8 viikkoa ja iholla jopa 2 viikkoa. Värin pysyvyyteen vaikuttavat ihotyyppi ja hoitotavat. IMPERIUM HENNA:ssa ei ole käytetty kovia kemikaaleja, kuten ammoniakkia, lyijyä tai peroksidia, eikä se näin ollen vahingoita ihoa.

ELAN KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU

35

Elan kulmienvärjäys on PH-neutraali kestovärjäys iholle ja kulmakarvoille. Väri pysyy ihossa n. 10-14vrk ja karvassa n. 4 viikkoa. Kulmat suunnitellaan asiakkaalle yksilöllisesti. Ikäraja 16 vuotta. Öljymäiset tuotteet kasvoilla saattavat vaikuttaa värjäystulokseen heikentävästi, joten suosittelemme välttämään niitä ennen / jälkeen värjäyksen.

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS

€ 22

KULMIEN LAMINOINTI (BROW LIFT) JA VÄRJÄYS SEKÄ MUOTOILU

€62

muotoilu vahalla + 2€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI + MUOTOILU JA VÄRJÄYS

€ 125

Tulethan kestotaivutuksiin ilman silmämeikkiä. Kulmien laminointi saa kulmakarvat pysymään muodossaan paremmin. Sisältää kestovärjäykset ja kulmien muotoilun pinsetein tai Lycon -vahalla (+2e).

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS + KESTOVÄRI RIPSIIN

€ 82

UUDET KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

€100

Emme tee ripsienpidennyksiä alle 18-vuotiaille Klassisessa ripsienpidennyksessä luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Lopputulos on luonnollisen kaunis. Tulethan ripsienpidennykseen puhtain ripsin.

HUOLTO KLASSISET

alk. €69

UUDET RIPSIENPIDENNYKSET VOLYYMI

alk €115

Huolto alk. €75

UUDET RIPSIENPIDENNYKSET HYBRIDI

€115

Pidätämme oikeudet muutoksiin.