Hieronnat

Hieronnat ja vartalohoidot

Hoitolassamme on saatavilla klassista hierontaa, lymfahierontaa ja intialaista päähierontaa kosmetologin tekemänä.

 

Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon ja rentouttaa. Teemme klassista hierontaa niska-, hartia- ja kasvohierontana, jalkahierontana, käsihierontana sekä kokovartalohierontana.
Intialainen päähieronta  on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä. Se on erittäin rentouttavaa ja hellävaraista, mutta tehokasta. Hoitomuodosta on hyötyä mm. päänsärkyyn, niska- ja hartiaseudun jännityksiin, stressiin, univaikeuksiin ja silmien rasitukseen. Hieronta tehostaa verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa hierottavalla alueella.

Intialainen päähieronta soveltuu myös lapsille!

HOIDOT

LÄMMINÖLJY -VARTALONHIERONTA n.50min

€ 59

Koko vartalon klassinen hieronta kosmetologin tekemänä. Täydellinen hoitonautinto lämpimällä eteerisellä öljyllä tai tuoksuttomana. Yli +40-asteen lämpö kiinteyttää, stimuloi verenkiertoa ja on myös hyvin rentouttavaa. Hieronta parantaa pintaverenkiertoa, vahvistaa lymfakiertoa ja lievittää stressiä.

RENTOUTTAVA VARTALONHIERONTA

€ 69

sis. koko vartalon kuivaharjaus ja klassinen hieronta sekä vartalovoide hoidettavalle alueelle. Asiakkaan toiveen mukaan kosteuttava tai kiinteyttävä vartalonhoito. Kevyet liikkeet takaavat sinulle täydellisen hoitonautinnon. Kuivaharjaus pehmentää ja tasoittaa ihonväriä, kuorii kuollutta ihosolukkoa,parantaa pintaverenkiertoa,vahvistaa lymfakiertoa ja häivyttää selluliittia. Lopuksi sivellään vartalovoide.

KUUMAKIVIHIERONTA

€75

Kuumakivihieronnassa käsitellää keho päästä varpaisiin sileillä, kuumilla kivillä ja lämpimällä öljyllä. Luonnon hiomat basalttikivet luovuttavat lempeää lämpöä hieronnan aikana ja niitä asetellaan energiakeskuksiin syvälämmittämään. Hieronta kuumakivillä rentouttaa koko kehoa, laukaisee stressiä ja lihasjännitystä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Ihana hemmotteluhoito! Kesto n. 60min. Ajanvaraus puhelimitse!

SUKLAA HEMMOTTELUHETKI

€ 75

Koko vartalon kuivaharjaus ja klassinen hieronta lämpimällä suklaaöljyllä. Kevyet liikkeet ja miellyttävä lämpö sekä suklaan tuoksu takaavat sinulle täydellisen hoitonautinnon! Kuivaharjaus pehmentää ja tasoittaa ihonväriä, kuorii kuollutta ihosolukkoa. Hieronta vahvistaa lymfakiertoa, häivyttää selluliittia ja rentouttaa oloa. Suklaa sisältää flavonoideja, jotka vaikuttavat kehossa antioksidantteina. Suklaa hoitaa ihoa ja hoito on ihanan rentouttava!

RENTOUTTAVA NISKA- HARTIA- JA SELKÄHIERONTA

€ 39

Rentouttavaa klassista hierontaa. Sopii stressinpoistoon. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30MIN

€35

Hoidossa käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska, kallonpohja ja pää hoitopedissä. Hieronta tehdään ns. kuivahierontana. Asiakkaan ei tarvitse välttämättä riisuutua, kun päällä on mukava t-paita tms.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45MIN

€45

Hoidossa käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska, kallonpohja, pää, otsan alue ja kasvojen akupisteet hoitopedissä. Hoito tehdään ns. kuivahierontana. Asiakkaan ei tarvitse välttämättä riisuutua, kun päällä on mukava t-paita tms. Tulethan hoitoon ilman ihomeikkiä, sillä hoito ei sisällä alkupuhdistusta!

JALKAHIERONTA

€ 30

Jalkahieronta polviin asti. Klassinen rentouttava hieronta voiteella tai öljyllä ja jalkojen raikastus n. 25min. Hieronta parantaa pintaverenkiertoa, vahvistaa lymfakiertoa ja lievittää stressiä sekä rentouttaa oloa.

KIINTEYTTÄVÄ RADIOFREKVENSSIHOITO VARTALON YHDELLE ALUEELLE

€ 90

Radiofrekvenssi lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta, mikä kiinteyttää ihoa. Rf hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja pienentää rasvasolujen kokoa ja vähentää selluliittia. Sis. kuorinta, rf, cryo-kylmähoito, naamio, voide. Suositellaan sarjahoitona 3-10 kerran sarja n. viikon välein. 3x sarja 250e, 5x sarja 400e. Yhden alueen hoito esim. vatsa / reidet / käsivarret. Mikäli sinulla on tarvetta useammalle alueelle, otathan yhteyttä meihin, niin suunnitellaan sinulle hoitopaketti.

SELÄN IHON PUHDISTUS

€ 65

Selän epäpuhtauksien puhdistus. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus tai timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

LYMFA BOOTS PAINELUTERAPIA

€ 39

Lymfa boots vähentää kehosta ylimääräistä turvotusta, parantaa aineenvaihduntaa, hoitaa selluliittia, parantaa vastustuskykyä, rentouttaa lihaksia ja saattaa vähentää lihaskipuja. Lymfa boots rentouttaa urheilusta väsyneitä jalkoja, mutta myös keventää ja virkistää koko kehoa. Lymfahieronta sopii istumatyötä tekeville sekä henkilöille, jotka kärsivät tilapäisestä liikunnan puutteesta tai aineenvaihduntahäiriöistä esimerkiksi leikkauksen tai sairauden seurauksena. Lymfahieronnan avulla kehossa oleva ylimääräinen lymfaneste ohjataan imunestekiertoon kohti imusolmukkeita, jossa se puhdistuu ja palautuu takaisin verenkiertoon. Imu- eli lymfaneste sisältää kudosnestettä, kehon omia ja ulkopuolisia valkuaisaineita, rasvoja ja mikrobeja. Lymfa Boots hoidossa asiakkaan jalkoihin puetaan ”erikoissaappaat”, joiden ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Sopii XS-L -kokoisille. Lymfa Boots paineluterapia on noin 30 minuutin pituinen rytminen hieronta, joka ehkäisee turvotusta ja kuona-ainekertymiä, parantaa vastustuskykyä ja elimistön lymfakiertoa. Hoito-ohjelma valitaan asiakkaan tarpeen mukaan ja se sopii perusterveelle ihmiselle (kysy lääkäriltäsi, mikäli sinulla on sairauksia)

LYMFABOOTS SELLULIITTIHOITO

€ 49

Sis. Jalkojen kuivaharjaus, selluliittinaamio ja Lymfaboots (30min). Lymfa boots vähentää kehosta ylimääräistä turvotusta, parantaa aineenvaihduntaa, hoitaa selluliittia, parantaa vastustuskykyä ja virkistää. Lymfahieronnan avulla kehossa oleva ylimääräinen lymfaneste ohjataan imunestekiertoon kohti imusolmukkeita, jossa se puhdistuu ja palautuu takaisin verenkiertoon. Imu- eli lymfaneste sisältää kudosnestettä, kehon omia ja ulkopuolisia valkuaisaineita, rasvoja ja mikrobeja. Lymfa Boots hoidossa asiakkaan jalkoihin puetaan ”erikoissaappaat”, joiden ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Lymfa Boots paineluterapia on noin 30 minuutin pituinen rytminen hieronta, joka ehkäisee turvotusta ja kuona-ainekertymiä, parantaa vastustuskykyä ja elimistön lymfakiertoa. Hoito sopii perusterveelle ihmiselle (kysy lääkäriltäsi, mikäli sinulla on sairauksia). Sopii XS-L -kokoiselle.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.