Hieronnat

Hieronnat

Hoitolassamme on saatavilla klassista hierontaa, lymfahierontaa ja intialaista päähierontaa kosmetologin tekemänä.

 

Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon ja rentouttaa. Teemme klassista hierontaa niska-, hartia- ja kasvohierontana, jalkahierontana, käsihierontana sekä kokovartalohierontana.
Intialainen päähieronta  on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä. Se on erittäin rentouttavaa ja hellävaraista, mutta tehokasta. Hoitomuodosta on hyötyä mm. päänsärkyyn, niska- ja hartiaseudun jännityksiin, stressiin, univaikeuksiin ja silmien rasitukseen. Hieronta tehostaa verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa hierottavalla alueella.

Intialainen päähieronta soveltuu myös lapsille!

HOIDOT

LÄMMINÖLJY -VARTALONHIERONTA n.60min

€ 59

Koko vartalon klassinen hieronta kosmetologin tekemänä. Täydellinen hoitonautinto lämpimällä eteerisellä öljyllä tai tuoksuttomana. Yli +40-asteen lämpö kiinteyttää, stimuloi verenkiertoa ja on myös hyvin rentouttavaa. Hieronta parantaa pintaverenkiertoa, vahvistaa lymfakiertoa ja lievittää stressiä.

RENTOUTTAVA VARTALONHIERONTA

€ 75

sis. koko vartalon kuivaharjaus ja klassinen hieronta sekä vartalovoide hoidettavalle alueelle. Asiakkaan toiveen mukaan kosteuttava tai kiinteyttävä vartalonhoito. Kevyet liikkeet takaavat sinulle täydellisen hoitonautinnon. Kuivaharjaus pehmentää ja tasoittaa ihonväriä, kuorii kuollutta ihosolukkoa,parantaa pintaverenkiertoa,vahvistaa lymfakiertoa,häivyttää selluliittia ja rentouttaa oloa.

RENTOUTTAVA NISKA-, KASVO- JA HARTIAHIERONTA

€ 35

Klassinen rentouttava hieronta. Tulethan hierontaan ilman meikkiä.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30MIN

€35

Hoidossa käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska, kallonpohja ja pää

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45MIN

€45

Hoidossa käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska, kallonpohja, pää ja koko kasvojen alue. Tulethan hoitoon ilman kasvomeikkiä!

JALKAHIERONTA

€ 30

Jalkahieronta polviin asti. Klassinen rentouttava hieronta voiteella tai öljyllä ja jalkojen raikastus n. 25min. Ihana rentoutus, vaikka toisen hoidon lisäksi.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.